Home » Bestuur

Bestuur

Het bestuur van SPSN-O (2021)

IMG_7411 part

Bob Wouda

Bestuurslid tevens voorzitter. Hoofd Humanitaire Zaken – PR en Website beheer

Bob Wouda

Woont deels in Oekraïne, deels in Nederland.
Werkt al jaren op humanitair gebied, zowel in Nederland als ook in Oekraïne.
Zijn werkgebied in Oekraïne was voorheen de regio Lugansk maar na het oorlog geweld aldaar nu diverse andere regio’s in Oekraïne.

Bob heeft Oekraïne leren kennen als een land in ontwikkeling, maar waar humanitaire hulp nog steeds dringend noodzakelijk is. Samen met meerdere medewerkers in Oekraïne zet hij zich in voor mensen in dit land die zowel hulp op medisch vlak als ook ondersteuning met hulpgoederen dringend nodig hebben.

E: bob.wouda@platform-oekraine.nl

 

Bestuurslid tevens secretariaat-penningmeester

Tatyana Volodimirivna

Tatyana Volodimirivna is werkzaam in de financiële sector in Kyiv, is ongehuwd en zet zich al langere tijd in voor de humanitaire hulpverlening in haar land Oekraïne. Zij heeft de Oekraïense nationaliteit, heeft uitstekende contacten in diverse regio’s als mede op semi medische aangelegenheden.

E: secretariaat@platform-oekraine.nl

Tatyana Volodimirivna

 

Rick Westphal
Bestuurslid.

Rick Westphal

Rick Westphal (1961) is gescheiden en heeft 2 dochters van 25 en 26 jaar. Woonachtig in Rotterdam.
Hij heeft een achtergrond als IT consultant.
In zijn vrije tijd mag hij graag paragliden als het weer het toelaat.
Daarnaast is Rick ook ieder jaar actief in Amsterdam bij het KinderBeestFeest in Artis. Het KinderBeestFeest is een besloten onbezorgd feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen met hun gezin.

Rick komt al sinds 2004 in Oekraïne. Sindsdien is hij al vaak in diverse steden en dorpen geweest. Het land maar vooral de bevolking heeft een diepe indruk op hem gemaakt en hierdoor heeft hij zijn hart verloren aan dit mooie land, is zijn passie ontstaan en heeft hij een diep respect voor de mensen van Oekraïne. Door de Maidan is de passie en het respect alleen maar versterkt en is het zijn doel om mee te helpen aan het verbeteren van de leefomstandigheden voor de mensen van Oekraïne en het bestrijden van nep nieuws en misvattingen.

Contact : bob.wouda@platform-oekraine.nl

Raad van advies

Per 01 juli 2017 (conform de statuten) is een Raad van Advies is ingesteld.

Arnaud Insinger

adviseur en zit per 01 juli 2017 in de Raad van Advies.

foto met hoed  Arnaud Insinger

Arnaud Insinger (1958) heeft een achtergrond in ICT consultancy en wat langer geleden als zelfstandige in publishing technology.
In zijn vrije tijd schaakt en zeilt hij graag.
Als adviseur van de Stichting Platform Samenwerking Nederland-Oekraïne hoopt hij op termijn bij te dragen aan de stroomlijning van de doelstellingen.
Contact via het secretariaat / bob.wouda@platform-oekraine.nl

Oekraïne Magazine:

Het Oekraïne Magazine is per 01 januari 2019 geen gedrukte uitgave meer maar een digitaal magazine dat voor deelnemers te volgen is op de media van Facebook.

Redactionele stukken voor de website gaarne sturen naar:

bob.wouda@platform-oekraine.nl

Tekst in word. doc en foto’s in jpg van een goede pixel kwaliteit.