Home » Evenement » Foto-tentoonstelling Lviv, stad van paradoxen

Foto-tentoonstelling Lviv, stad van paradoxen

Het boek Lviv, stad van paradoxen is klaar. De afgelopen twee jaar is daar hard aan gewerkt. Dolph Kessler als fotograaf, Michiel Driebergen, Kees van Ruyven en Ruud Mey als schrijvers en Herman Zonderland als kaartenmaker.

Van 18 tot 21 september vinden er in Amsterdam drie presentaties plaats waarin ons boek centraal staat. Het begint met een foto-tentoonstelling.

Opening donderdag 18 september – Foto tentoonstelling in WOW Amsterdam

WOW Amsterdam is een nieuw cultureel platform in Amsterdam (Bos en Lommer) mede geinitieerd door Kees van Ruyven. In het gebouw van de voormalige HTS is een multifunctionele invulling ontwikkeld met broedplaatsen, verblijfsruimten voor getalenteerde kunstenaars, een low budget hotel, een restaurant, een aantal tentoonstellingsruimten en een stadslandbouwtuin. En dat in een sober maar spraakmakend ontwerp.
In één van die tentoonstellingsruimten wordt tot 1 november een expositie gehouden met foto’s van Dolph Kessler over Lviv. De tentoonstelling wordt donderdag 18 september om 17.00 uur geopend door Chris Kijne, journalist bij de VPRO. Na afloop is er een borrel en kan er gegeten worden in het restaurant. Adres: Wiltzanghlaan 60 Amsterdam. zie ook www.wow-amsterdam.nl       

Check Also

Bob Wouda vanmorgen bij Goedemorgen Nederland op NPO1

Bob Wouda voorzitter van onze organisatie is de gehele morgen op bezoek bij Goedemorgen Nederland ...