Home » Bestuur » Het nieuwe Oekraïne Magazine binnenkort bij u in de bus.

Het nieuwe Oekraïne Magazine binnenkort bij u in de bus.

Van het bestuur.

Allereerst nog de beste wensen voor 2016 vanuit het Platform Nederland-Oekraïne (SPSN-O)
en veel geluk en gezondheid voor jullie en jullie gezinnen in Nederland of Oekraïne.

Het wordt nu al een bijzonder jaar met het a.s. referendum over het Associatieverdrag op 6 april
en voor die tijd diverse debatten met voor- en tegenstanders van verdere samenwerking met Oekraïne.
Zoals jullie wel begrijpen steunen wij de voorbereiding van de JA-campagne met de andere UA-organisaties. De stichting Stem Voor Nederland behartigt onze belangen op landelijk niveau richting politiek en media. Onze activiteiten worden met hun afgestemd om tot één geheel te komen voor meer daadkracht en uitstraling. Wij zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden via onze website en vooral via Facebook.

Het vernieuwde bestuur is stevig aan de gang gegaan met de uitvoering van het Beleidsplan 2015-2018 om tot meer deelnemers en daarmee meer inkomsten te komen voor het Platform Nederland-Oekraïne . Zonder betalende deelnemers en donateurs is er onvoldoende budget voor het Oekraïne Magazine en voor het organiseren van de Oekraïne Dag. Zie daarom onze website voor meer informatie over het Platform en de mogelijkheden om deelnemer of donateur te worden. De Oekraïne Dag staat gepland in mei 2016 en zal o.a. in het teken staan van de herdenking van Tsjernobyl 30 jaar na de ramp. Suggesties van jullie kant voor deze herdenking zijn van harte welkom!

Tenslotte wil ik jullie nogmaals wijzen op de vacature van Voorzitter van het Platform Nederland-Oekraïne (SPSN-O); een boeiende functie in deze tijd van veel extra aandacht voor Oekraïne! Midden in de samenleving met herdenkingen, als de ramp met de MH17 en 30 jaar na Tsjernobyl, maar straks ook meedoen in de JA-campagne als voorbereiding op het referendum. Geschikte kandidaten met verbindende en leidinggevende kwaliteiten worden daarom van harte uitgenodigd zich telefonisch met ondergetekende in contact te stellen of via ad.merks@platform-oekraïne.nl .

Maar voor nu: veel leesplezier met het komende Oekraïne Magazine en tot ziens op een van de UA-bijeenkomsten!

Ir. Ad Merks
interim voorzitter
Platform Nederland-Oekraïne (SPSN-O)

Check Also

Bob Wouda vanmorgen bij Goedemorgen Nederland op NPO1

Bob Wouda voorzitter van onze organisatie is de gehele morgen op bezoek bij Goedemorgen Nederland ...