Home » Oekraïne culinair en cultuur » Cultuur » Nederlandse student met zijn werkstuk over de Oekraïnse geschiedenis

Nederlandse student met zijn werkstuk over de Oekraïnse geschiedenis

Wij publiceren op onze site, samen met de site www.newsua.nl een groot werkstuk van de Nederlandse student Matthijs van der Stoep dat gaat over de Oekraïense geschiedenis en dat loopt van af het vroege begin tot de val van Debaltsevo in 2015.
Een keer per week verschijnt er een nieuw stuk.
Veel leesplezier voor degenen die geïnteresseerd zijn in de Oekraïnse geschiedenis.

Voorwoord:

Voor de ramp met de MH17 was voor velen Oekraïne een land waar weinigen in Nederland interesse in hadden en was de onrust een “ver van mijn bed ” gebeurtenis.  Na de ramp met het neergeschoten vliegtuig kwam Oekraïne voor velen opeens wel in de brede interesse.  

Het is goed dat nu ook jonge, Nederlandse, studenten een uitgebreide studie maken van Oekraïne en het werkstuk van Matthijs van der Stoep, onder begeleiding van M. Hartman is hier een uitstekend voorbeeld van.  

Matthijs van der Stoep is 18 jaar en hij woont in Amersfoort.  Hij is student  van  zesde jaars (middelbare school) Met veel genoegen heb ik als bestuurslid van SPSN-O mijn (hoewel kleine) bijdrage kunnen leveren aan dit werkstuk.  

Ik beveel u van harte aan om alle afleveringen te lezen.

Bob Wouda

 

Samenvatting

De doelstelling van mijn onderzoek is om uitgaande van het verleden en het heden een verwachting te schetsen voor de toekomst van het conflictgebied. Ik wil graag de volgende hoofdvraag beantwoorden:

Wat kan men op basis van wat er in het verleden en het heden is gebeurd zeggen over hoe het conflict in Oekraïne zich in de toekomst zal ontwikkelen?

Verder lees hier: www.newsua.nl/articles.php?article_id=43

Check Also

Bob Wouda vanmorgen bij Goedemorgen Nederland op NPO1

Bob Wouda voorzitter van onze organisatie is de gehele morgen op bezoek bij Goedemorgen Nederland ...