Home » Bijeenkomsten » Tweede Oekraïne Dag in 2015 – 26 september

Tweede Oekraïne Dag in 2015 – 26 september

De 2e Oekraïne Dag van dit jaar zal plaatsvinden op 26 september in Vorstelijk Complex Zuilen te Utrecht, Prinses Beatrixlaan 2a.

Zaal open vanaf 13.00 uur.

Heeft u de eerste OD op 13 juni 2015 gemist ?

Wel : de OD op 26 september zal in samenwerking met de dansgroep Čerga in het teken staan van wervelende muziek, mogelijkheden tot netwerken, de mogelijkheid om uw eigen Stichting / Vereniging te promoten d.m.v. tafels voor uw promotie materiaal (geen materiaal in relatie tot de oorlog in Oekraïne)

EN : gebruik te maken van de mogelijkheid om het gehele muziek/dansfestival rondom het 30-jarig bestaan van dansgroep Čerga in het Theater Zuilen Prinses Christinalaan 1, 3554 JL te Utrecht op 26 september (aangrenzend gedeelte van het dagprogramma) a.s . mee te maken.

Aanvang hiervan : 19.00 uur. Tijdens het avondprogramma mogen en kunnen uw PR tafels OOK blijven staan (uiteraard door uw eigen medewerker(s) bemand). Voor houders van PR tafels is geen bijdrage verschuldigd. Zo mogelijk tafel houders in kleding in relatie tot Oekraïne. Medewerkers van ons zijn aanwezig om u daar waar nodig te assisteren.

Zaal voor tafelhouders open vanaf 11.00 uur.

De bekende musicus OLEG LYSENKO zal in het foyer gedeelte waar ook de PR tafels staan het geheel muzikaal opluisteren met zijn bayan en o.a. u laten genieten van muziek uit Oekraïne.

DSC_6281

In dit avondprogramma kunnen deelnemers van onze Stichting Platform Oekraïne slechts voor een zeer gereduceerde prijs van € 10,– de gehele avondvoorstelling van de dansgroep Čerga met life muziek in het theater bijwonen.

Inschrijving hiervoor graag z.s.m. in verband met te reserveren plaatsen :
briefje of digitaal aan het secretariaat van onze Stichting, Van Breestraat 3, 6095 CC Baexem of
email aan: bob.wouda@platform-oekraine.nl onder vermelding van naam, achternaam en het aantal personen; betaling uiterlijk 23 september op het rekening nummer van onze Stichting.

Sluiting voor opgave van de avondvoorstelling in het theater is 22 september 2015.

De bijdrage voor de OD overdag op 26 september zal dit jaar slechts € 5,– per persoon zijn; aanmelden graag voor 24 september a.s. door betaling van € 5,– per persoon op rekening van SPSN-O : IBAN: NL56 INGB 0007 2308 47 BIC : INGBNL2A .

Het Platform Oekraïne zal samen met haar zusterorganisatie uit Hongarije bij dit grootschalige muziek en dans optreden aanwezig zijn. Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat Stichting Platform Oekraïne.

EET TIP: Na de workshops overdag is er de mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen in Restaurant The Colour Kitchen, gevestigd in hetzelfde gebouw. Reserveren: 030-223 00 23.
Ook is er een cafetaria op loop afstand.
Oekraïne Dag SPSN-O

poster jubileum Cergaachterkant flyer jubileum Cerga

 

Check Also

Het Oekraïne Magazine jaargang 21, nummer 2, jaar 2018 is uit.

Na meerdere uitdagingen te hebben moeten volbrengen is eindelijk dit tweede Oekraïne Magazine van dit ...