Home » Nieuwe initiatieven

Nieuwe initiatieven

SPSN-O volgt de ontwikkelingen in Oekraïne op de voet. Daarbij maken we gebruik van onze specialisten en ons netwerk in Oekraïne. U heeft daar tot nu toe nog niet veel van gemerkt, maar op de achtergrond waren we al wel met allerlei nieuwe initiatieven bezig en dus gaat dat de komende tijd veranderen. Vanaf nu zullen we regelmatig een aantal nieuwe initiatieven aan u voorstellen die er voor zorgen dat wij steeds meer zullen kunnen gaan voorzien in de informatie behoefte van onze donateurs en businesspartners over nieuws rondom de ontwikkelingen in Oekraïne.

Vandaag een aankondiging van twee nieuwe initiatieven op dit terrein. Hieronder worden ze aan u voorgesteld.

Ukraine Business Insight
Dit is een uitgave in het Engels en hiermee is en samenwerking tot stand gekomen met onze Engelse partners die o.a. business nieuws uit Oekraïne brengen. Wij hopen hiermee vooral tegemoet te komen aan de wens van onze business partners om zakelijk informatie te verstrekken en de informatie is dan ook vooral toegesneden op internationaal zaken doen. Als u hier klikt dan komt u op de pagina.

OekraineblogOekraineblog
Er is bij onze donateurs veel behoefte aan duiding van de huidige situatie in Oekraïne is ons in veel gesprekken wel gebleken. We zijn bezig de redactie van zowel de website als het OM te versterken. Het bestuur heeft in die tussentijd een van zijn leden gevraagd om de columns die hij op persoonlijke titel schrijft over Oekraïne binnen de website van SPSN-O te halen.  In deze columns vind u o.a. regelmatig beschouwingen over de internationale politiek rondom Oekraïne. Als u hier klikt dan komt u op de pagina.

Check Also

Hutsul Poricini with Sourcream

Type: Mains Servings: 4 people Ready in: 45 min. Calories: Middle The porcini (wild mushrooms) ...