Home » Contact

Contact

Stichting Platform Samenwerking Nederland-Oekraïne (SPSN-O)

Post adres:

Secretariaat SPSN-O

t.a.v. B.H.J. Wouda
Op den Oort 20 B
6095EB Baexem

Wilt u meer weten over de stichting of heeft u vragen over onze rol en activiteiten, neem dan contact op met onze afdeling PR en stuur een mail naar: bob.wouda@platform-oekraine.nl

Wij reageren dan zo spoedig als mogelijk is.

Heeft u kopij voor ons blad Oekraïne Magazine of voor onze website, stuurt u dit dan naar  bob.wouda@platform-oekraine.nl .

Kopij voor de website kunt u sturen aan: bob.wouda@platform-oekraine.nl. U dient minimaal een afbeelding (ong. 600×400) bij te voegen en de aangeleverde tekst qua lengte zo nodig in overleg met de webredactie aangezien er een maxima is voor lengte in aantal woorden. Zo mogelijk rond de 500 woorden is zeker acceptabel.

Opgave om deelnemer te worden zenden aan:
Secretariaat : Secretariaat SPSN-O, Op den Oort 20 B, 6095 EB Baexem.
E-mail :
bob.wouda@platform-oekraine.nl

De kosten voor deelname : voor privé personen € 32,50 en voor verenigingen, stichtingen en bedrijven € 65,00 per kalender jaar waarbij voor deze laatste categorie geldt dat logo en adres gegevens gratis vermeld worden (mits toestemming hiervoor van de eigenaar) in de website van onze stichting.
Bankrekening: NL56INGB0007230847, t.n.v. SPSN-O. BIC: INGBNL2A

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt over iets contact met ons stuur ons dan een mail naar bovenstaand adres of vul hieronder het formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.